Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen & Steppen Brunch in Utrecht

Details over dit uitje

Op een sportieve en culinaire manier Utrecht verkennen? De Beppen & Steppen Brunch van Domstad Evenementen brengt u langs monumenten en horeca.

De soepele tweewieler brengt u naar drie verschillende restaurants in de stad! Van de Oudegracht tot ver in het centrum!

Na elk gerecht stappen we weer op de steppen en zorgen we ervoor dat de achterblijvers niet verdwaald raken. Hij vertelt de leukste anekdotes over dit deel van de stad, de monumenten en de Utrechtse inwoners. Dan wordt het weer tijd voor een ontspannen verpozing met een spectaculair gerecht op het menu.

Uitgebept? Natuurlijk niet! Geniet van een lekker likeurtje in het laatste restaurant en sluit deze originele brunch af met een genoeglijk dessert… zeker weten dat niets anders eet? U stept het er namelijk zo weer af! Veel plezier!

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 13.45 Steptour deel 1
13.45 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 15.45 Steptour deel 2
15.45 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Utrechter met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan