checkKies uit 250+ groepsuitjes
tagDe scherpste prijzen van Utrecht
loveGeprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Uitzonderlijk Utrecht Citytour

Details over dit uitje

Domstad Evenementen verwent u eerst in de Uitzonderlijk Utrecht Citytour met een kop koffie en heerlijk gebak. U vervolgt met Domtoren, rondvaart en lunch.

10.30 - 11.00 Koffie en gebak

Eerst een heerlijk kopje koffie en heerlijk gebak.

11.00 - 13.00 Utrecht City Tour

Onze City Tour brengt u langs alle historische bezienswaardigheden van de stad, via de Oude- en Nieuwe Gracht, met de bekende werfkelders en naar de prachtige Pieterskerk. Ook het stadskasteel 'Oudaen' en verschillende hofjes zoals 'de Beyerskameren' zullen onderdeel zijn van deze wandeltocht.

13.00 - 14.00 Lunch

Na deze interessante wandeling door Utrecht gunnen we u een welverdiende rust en gaan we uitgebreid lunchen in een door Domstad Evenementen geselecteerd Utrechts restaurant.

14.00 - 15.00 Domtoren beklimmen

De Domtoren van Utrecht heeft 465 traptreden. Neem even diep adem en vervolg uw weg naar het hoogste punt, waar het uitzicht adembenemend is!

15.15 - 16.15 Rondvaart Utrecht

We nemen u voor deze rondvaart mee aan boord van ons robuuste schip en zien vanaf het water dat de stad nog mooier is dan we eigenlijk hadden gedacht. De prachtigste anekdotes zullen wij voor u uit de doeken doen zodat deze dag in stijl kan afsluiten!

Inclusief:
 • check
  Ontvangst met koffie en thee
 • check
  Gebakje
 • check
  Professionele gids (échte Utrechter met jarenlange ervaring)
 • check
  Uitgebreide lunch
 • check
  Privé-rondleiding Domtoren
 • check
  Rondvaart
 • check
  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 19 personen € 62,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 56,50 p.p. excl. BTW

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.