Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Uitzonderlijk Utrecht Citytour

Details over dit uitje

Domstad Evenementen verwent u eerst in de Uitzonderlijk Utrecht Citytour met een kop koffie en heerlijk gebak. U vervolgt met Domtoren, rondvaart en lunch.

10.30 - 11.00 Koffie en gebak

Eerst een heerlijk kopje koffie en heerlijk gebak.

11.00 - 13.00 Utrecht City Tour

Onze City Tour brengt u langs alle historische bezienswaardigheden van de stad, via de Oude- en Nieuwe Gracht, met de bekende werfkelders en naar de prachtige Pieterskerk. Ook het stadskasteel 'Oudaen' en verschillende hofjes zoals 'de Beyerskameren' zullen onderdeel zijn van deze wandeltocht.

13.00 - 14.00 Lunch

Na deze interessante wandeling door Utrecht gunnen we u een welverdiende rust en gaan we uitgebreid lunchen in een door Domstad Evenementen geselecteerd Utrechts restaurant.

14.00 - 15.00 Domtoren beklimmen

De Domtoren van Utrecht heeft 465 traptreden. Neem even diep adem en vervolg uw weg naar het hoogste punt, waar het uitzicht adembenemend is!

15.15 - 16.15 Rondvaart Utrecht

We nemen u voor deze rondvaart mee aan boord van ons robuuste schip en zien vanaf het water dat de stad nog mooier is dan we eigenlijk hadden gedacht. De prachtigste anekdotes zullen wij voor u uit de doeken doen zodat deze dag in stijl kan afsluiten!

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie en thee
  • Gebakje
  • Professionele gids (échte Utrechter met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide lunch
  • Privé-rondleiding Domtoren
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan