Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail Cruise in Utrecht

Details over dit uitje

Domstad Evenementen's Cocktail Cruise in Utrecht zal u veel plezier doen. Eindelijk kunt u het verschil proeven tussen 'shaken' en 'stirred'.

Geniet tijdens een boottocht u van onze zelfgemaakte cocktails en beleef Utrecht op een intense en unieke manier. U zult de mooiste plekjes van de Domstad tegenkomen, tussen de cocktails door natuurlijk.

Op onze boottocht zullen wij u vermaken met de fijne kneepjes van het vak. De rondvaart duurt twee uur, genoeg tijd dus om iets lekkers te bereiden.

Na een korte uiteenzetting en een demonstratie gaat u zelf aan de slag. U leert in 12 stappen uw eigen cocktail te shaken. Vrolijke momenten worden afgewisseld met een serieuze hint van de professional. Neemt u uw kennis mee naar huis en verras uw vrienden en familie of collega's met uw nieuwe talenten.

Een mooie omgeving en heerlijke cocktails maken deze belevenis onvergetelijk!

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Cocktails aan boord
  • Enthousiaste begeleiding, uitleg en materialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan