Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Domstad’s Smartlappentocht in Utrecht

Details over dit uitje

Voordat u de pannen van het dak gaat zingen, neemt de gids u mee voor Domstad's Smartlappentocht naar de gezellige binnenstad van Utrecht.

16.00 - 18.00 Stadswandeling

Hij of zij vertelt u de mooiste verhalen over de stad en haar bewoners. Tijdens deze stadswandeling wordt even gepauzeerd in een echte Utrechtse kroeg, zodat u even kan uitrusten en de Utrechtse 'couleur locale' kunt opsnuiven. In de kroeg komt u alvast in de stemming voor het volgende onderdeel van dit unieke arrangement.

18.00 - 19.00 Smartlappen zingen

Na de stadswandeling wordt een goed café opgezocht, waar de geluidsisolatie goed geregeld is! Onze gasten willen nog wel eens te uitbundig worden tijdens het zingen van talloze oer-Hollandse smartlappen en daarom heeft de kroegbaas zijn voorbereidingen al getroffen (oordopjes?).

U krijgt de 'lyrics' uitgedeeld en u begint uw carrière als Guus Meeuwis of als zangeres zonder naam. U komt vanzelf in de stemming na een lekker wijntje of een koel pilsje. Laat dat maar aan de 'dove' kroegbaas over.

19.15 - 21.30 Diner

Als de meligheid wat is verdwenen en de maagjes gevuld moeten worden vertrekken we naar een gezellig restaurant, waar een perfect 3 gangen diner wordt geserveerd. Geniet van deze lekkere maaltijd en sluit de dag af met een drankje en een vers kopje koffie.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding (échte Utrechter mat jarenlange ervaring)
  • Accordeonist
  • Smartlappen tekstboekjes
  • Locatie hartje Utrecht
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!
Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit avondarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.
Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan