Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Floating Comedy Show in Utrecht

Details over dit uitje

De Floating Comedy Show van Domstad Evenementen brengt bekende comedians uit de stand-up comedy scene van Utrecht, voor een waanzinnig optreden.

Ondertussen geniet u van een lekker drankje van onze Hollandse Bar en laat u de stad aan u voorbij trekken. Welkom bij de Floating Comedy Show van Domstad Evenementen!

De kapitein proest het ook af en toe uit, want de grappen komen in rap tempo voorbij. Geen wollige matrozengein maar een doldwaze presentatie, die gericht is op de actualiteit! Als u niet zeeziek wordt van onze rondvaart, dan wordt u het al bijna van de buikschuddende dijenkletsers van deze snelle comedians!

Heerlijk varen en lachen tegelijk! Altijd goed om alle humeuren en temperamenten dusdanig op te kalefateren, zodat u er weer een beetje tegen kan! Reserveer de Floating Comedy Show en stap geheel mentaal verfrist weer op de kade! Maar eerst... trossen los!!

Inclusief:
  • Professionele comedian
  • Boothuur en schipper
  • Zoute roomboterkoekjes en luxe gemengde noten
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan