Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Groene Lunchvaart in Utrecht

Details over dit uitje

De Groene Lunchvaart van Domstad Evenementen is een rondvaart op een elektrisch aangedreven schip, door Utrecht, met een luxe biologisch verantwoorde lunch.

Deze boottocht van Domstad Evenementen is zowel milieubewust als fluisterstil! Uw schipper vaart langzaam over de mooiste grachten van Nederland, waar authentieke grachtenpanden en schitterende monumenten zorgen voor een romantische belevenis.

Welkom aan boord van de Groene Lunchvaart! Onze biologische menukaart staat vol met verse en natuurvriendelijke gerechten. De Oudegracht brengt u het weidse stadspanorama, magnifieke bruggen en een ontspannen omgeving voor een heerlijke lunch op het water. Terwijl u geniet van een heerlijke lunch, dobbert u door het centrum. In de verte kunt u de toren van de Dom nog aan de horizon zien.

Tijd dus voor een hapje en een drankje tijdens een zeer stille rondvaart door het gezellige Utrecht. De bediening is professioneel en u geniet van een intieme lunch met vrienden, collega's of familie! Veel plezier!

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Bediening aan boord
  • Uitgebreide luxe biologische lunch
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan