030 214 50 45
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke boot in Utrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Karaoke boot in Utrecht

Karaoke, maar dan aan boord van een luxe rondvaartboot in Utrecht: Domstad's Karaoke boot, voorzien van muziek en een heerlijk hapje en drankje.

Je moet het maar durven!

Als de sfeer aan boord van de karaokeboot al niet melig genoeg is van het deinen op de grachten, dan wordt het zeker een feest, wanneer het Utrechtse publiek plotseling oordopjes nodig heeft!

Natuurlijk moeten we af en toe even pauzeren, om de geluidspolitie niet te alarmeren, maar daarna gaan we gewoon door. Wat dacht u van een paar leuke Oudhollandse smartlappen tussendoor om de ketelbinkies helemaal in de stemming te laten komen.

Bij Domstad Evenementen laten we niets aan het toeval over, als het om een feestje gaat, zeker niet bij onze diverse vaararrangementen. U krijgt natuurlijk hulp van een echte DJ, een ceremoniemeester 'extraordinaire', die als het nodig is zelfs de eenden nog in een positieve stemming weet te brengen. Maar misschien wordt het al leuk genoeg als iedereen wat drankjes neemt van onze Hollandse bar. Wie weet…..

Inclusief:
  • Professionele presentatie
  • Karaoke tekstboekjes
  • Prijsjes
  • Boothuur
  • Borrelgarnituur
  • Borrelgarnituur
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement
  • (zelf meenemen, indien noodzakelijk, diverse oordopjes)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Misschien heeft u zin in een lekkere lunch of diner als u uitgezongen bent? Onze enthousiaste medewerkers regelen zo een goed restaurant in de Utrechtse binnenstad. U kunt natuurlijk ook altijd een leuke workshop doen, of een iets rustigere stadswandeling. Bekijk ook eens onze andere vaararrangementen. Bespreek uw wensen en voorkeuren met onze professionele medewerkers. Wij staan voor u klaar!.

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit uitje. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Domstad starten de arrangementen van Domstad Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Neude of het Domplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Domstad Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Domstad Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Domstad Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Domstad is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Domstad Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Domstad Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Domstad Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan