Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke boot in Utrecht

Details over dit uitje

Karaoke, maar dan aan boord van een luxe rondvaartboot in Utrecht: Domstad's Karaoke boot, voorzien van muziek en een heerlijk hapje en drankje.

Je moet het maar durven!

Als de sfeer aan boord van de karaokeboot al niet melig genoeg is van het deinen op de grachten, dan wordt het zeker een feest, wanneer het Utrechtse publiek plotseling oordopjes nodig heeft!

Natuurlijk moeten we af en toe even pauzeren, om de geluidspolitie niet te alarmeren, maar daarna gaan we gewoon door. Wat dacht u van een paar leuke Oudhollandse smartlappen tussendoor om de ketelbinkies helemaal in de stemming te laten komen.

Bij Domstad Evenementen laten we niets aan het toeval over, als het om een feestje gaat, zeker niet bij onze diverse vaararrangementen. U krijgt natuurlijk hulp van een echte DJ, een ceremoniemeester 'extraordinaire', die als het nodig is zelfs de eenden nog in een positieve stemming weet te brengen. Maar misschien wordt het al leuk genoeg als iedereen wat drankjes neemt van onze Hollandse bar. Wie weet…..

Inclusief:
  • Professionele presentatie
  • Karaoke tekstboekjes
  • Prijsjes
  • Boothuur
  • Borrelgarnituur
  • Borrelgarnituur
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement
  • (zelf meenemen, indien noodzakelijk, diverse oordopjes)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Misschien heeft u zin in een lekkere lunch of diner als u uitgezongen bent? Onze enthousiaste medewerkers regelen zo een goed restaurant in de Utrechtse binnenstad. U kunt natuurlijk ook altijd een leuke workshop doen, of een iets rustigere stadswandeling. Bekijk ook eens onze andere vaararrangementen. Bespreek uw wensen en voorkeuren met onze professionele medewerkers. Wij staan voor u klaar!.

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit uitje. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan