Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ontbijtboot in Utrecht

Details over dit uitje

Wilt u uitgebreid en uniek ontbijten in Utrecht? Dan is deze rondvaart door de binnenstad op de Ontbijtboot van Domstad Evenementen zeker iets voor u.

Tijdens deze boottocht door de binnenstad geniet u van de mooiste monumenten en grachten van Utrecht en eet u verse broodjes met luxe en vers beleg.

Voor deze ochtend heeft Domstad Evenementen de fouragering overgelaten aan culinaire experts. Een verrukkelijk ontbijt met verse vruchtensappen, croissants en andere lekkernijen staan op de menukaart.

Langzaam vaart u door het centrum en u bekijkt u de schitterende grachtenpanden, de oude bruggen en monumenten. Het is authentiek ontbijten van de bovenste plank!

Het kabbelende water, de laatste mist die boven de stad uitstijgt, de watervogels die allang wakker zijn en de magnifieke Dom aan de horizon, het zijn allemaal ingrediënten van een droom die niet stopt.

Na een tijdje maakt de schipper ommekeer en varen we terug naar het opstappunt, u stapt weer aan wal en bedenkt dat u eigenlijk elke ochtend zo'n ontspannende sessie moet organiseren!

Reserveer de Domstad Ontbijtvaart en geniet van het beste dat Utrecht u te bieden heeft! Op een ontspannen manier zorgen wij ervoor dat uw dag op een heerlijke manier begint! Veel plezier!

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Bediening aan boord
  • Uitgebreid luxe ontbijt
  • Koffie, thee en verse jus d'orange
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan