Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Centraal Museum Tour – Lunch – GPS Speurtocht

Details over dit uitje

Tijdens de Centraal Museum Tour in Utrecht ziet u oude én moderne kunst. Daarna biedt Domstad Evenementen u een lunch en een GPS speurtocht aan.

12.00 - 13.00 Tour Centraal Museum

Ook modecollecties en historische stadstentoonstellingen zijn in dit voormalige klooster te bezichtigen.

Ook is er een grote verzameling Rietveld-ontwerpen en een tentoonstelling over de bekende tekenaar Dick Bruna.

Het museum is gevestigd in een voormalig middeleeuws klooster. Overige delen van het gebouw hebben dienst gedaan als weeshuis, militaire paardenstal en psychiatrisch ziekenhuis.

Het is in 1999 verbouwd en het ziet er nu schitterend uit. Het museum kan gerust worden gezien als een architectonisch wonder voorzien van een prachtige binnentuin.

13.15 - 14.15 Lunch

Nadat u het museum heeft bekeken biedt Domstad Evenementen u een heerlijke lunch in Utrecht aan. U zult flink moeten aansterken, want op het vervolg van onze tocht kunt u misschien verdwalen!

14.30 - 17.30 GPS Tocht

Op deze GPS speurtocht van Domstad Evenementen zult u blij zijn dat u kunt beschikken over een GPS-systeem. Aan de hand van dit systeem loopt u naar een door ons opgegeven locatie via de kronkelende straatjes en steegjes van Utrecht.

Natuurlijk kunt u proberen in een rechte lijn te lopen maar dat zal niet eenvoudig zijn!Wie als snelste de eindbestemming bereikt krijgt de hoofdprijs. Misschien mag u het GPS-systeem wel mee naar huis nemen? Zo kunt u thuis ook nog een beetje de weg vinden.

Inclusief:
  • Entree tot Centraal Museum
  • Privérondleiding door professionele gids
  • Uitgebreide lunch in het centrum van Utrecht
  • Teambuilding
  • GPS droppping/vragen
  • 2 drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit dagarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand uitje is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan