Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter Tour met gids in Utrecht

Details over dit uitje

Altijd Utrecht al eens van dichtbij willen bekijken, maar dan toerend op een scooter? Bij Domstad Evenementen boekt u zo een toeristische scooter tour met gids.

Hij brengt u langs alle geweldige bezienswaardigheden van de stad en zorgt ervoor dat iedereen ook bij elkaar blijft!

De Domtoren, de Domkerk, de Oude Gracht, de Vismarkt, het zijn maar een paar van de onderdelen die u tijdens deze coole scootertour aandoet. U rijdt op scooters die maar 25 km/uur gaan, dus u hoeft geen helm op. Dat maakt het bezichtigen van de stad toch een stuk gemakkelijker!

Natuurlijk kunt u deze tour ook altijd even onderbreken voor een drankje of een hapje, maar laat het ons wel even van te voren weten.

Handig om te weten!

U rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te besturen is 18 jaar en u dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding (échte Utrechter met jarenlange ervaring)
  • Scooterhuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Tegen een meerprijs van € 22,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan