Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sing-a-Long Meezing boot in Utrecht

Details over dit uitje

Domstad Evenementen nodigt u uit op onze speciale Sing-a-Long Meezing boot, voor een vrolijke, muzikale rondvaart door de grachten van Utrecht.

U zult welkom worden geheten door 'Sjef en zijn wijf', een zeer muzikaal en merkwaardig duo. Zij zullen u bezig houden met de meest fantastische Hollandse liederen.

En natuurlijk zullen zij u aansporen om in te haken en samen het Utrechtse publiek te laten meegenieten.

Laat u overtuigen door deze twee levensgenieters en schroom niet af en toe een valse noot te laten horen. Ze zullen u er niet op afrekenen, meedoen is altijd belangrijker en het schip is toch 'onzingbaar'. Voor de vrolijke noot en een mooie rondvaart, welkom!

Nadat u de boot heeft verlaten, zult u nog uren en misschien wel dagen meedeinen op de klanken van 'Hij was maar een clown' of 'Daar in het kleine café aan de haven', 'Aan de voet van de mooie Wester', 'Huilen is voor jou te laat' en nog veel meer Hollandse klassiekers. U zult ze niet gauw vergeten, wees daar maar gerust op.

Inclusief:
  • Entertainment
  • Boothuur en schipper
  • Bediening aan boord
  • Borrelgarnituur (kaas, worst en zuur)
  • 4 drankjes uit de Hollandse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan