Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptour met gids in Utrecht

Details over dit uitje

Maak een Steptour met gids door Utrecht. In plaats van in die bezwete fitnessruimte neemt Domstad Evenementen u mee op een tocht door het centrum.

Domstad Evenementen biedt u de mogelijkheid om onder begeleiding van een enthousiaste gids het gevoel van het steppen weer te ervaren en tegelijkertijd de mooiste stad van Nederland te ontdekken.

Onderweg kunt u natuurlijk nog even aanleggen voor een drankje en een . En daar gaan we weer, langs de mooie singels van de stad. Af en toe even stoppen voor een fotomomentje, dat kan! Tevens kunt u gerust u specifieke voorkeuren en wensen aan ons doorgeven zodat wij de steptocht op maat kunnen maken. Step ze!

Inclusief:
  • Pauze in typisch Utrechts café
  • Enthousiaste begeleiding (échte Utrechter met jarenlange ervaring)
  • Step
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan