Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Varend Ik Hou Van Holland spel in Utrecht

Details over dit uitje

Domstad Evenementen neemt u mee door de grachten van Utrecht, om een leuk varend Ik hou van Holland spel te spelen, de drijvende variant van de tv-show.

Uw gezelschap wordt verdeeld in twee teams en 'om en om' worden de door onze presentator gestelde vragen beantwoord.

Ondertussen geniet u van een lekker hapje en drankje en spijkert u uw kennis weer een beetje bij. De schipper weet natuurlijk alle antwoorden, maar hij gaat het zeker niet voorzeggen!

Het team dat de meeste antwoorden goed heeft, wordt in het zonnetje gezet en ontvangt de fantastische 'Ik hou van Holland' hoofdprijs! En de eer natuurlijk. Het andere team wordt door onze schipper gelijk overboord gesode....

Alleen in de zomer natuurlijk, zo is hij dan ook wel weer. Gelukkig zijn er reddingsboeien genoeg, dus maakt u zich geen zorgen!

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Quizmaster
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement
  • Luxe nootjes, zoute koekjes
  • Leuke prijs voor het winnende team!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Wat dacht u ervan om dit spel te combineren met een heerlijke lunch of diner. U kunt al onze activiteiten naar eigen inzicht samenstellen om uw eigen unieke dagje uit in Utrecht vorm te geven. Een leuke stadswandeling of een workshop misschien? Alles is mogelijk! Bespreek het met de feestneuzen van Domstad Evenementen. Wij staan altijd voor u klaar!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan