checkKies uit 250+ groepsuitjes
tagDe scherpste prijzen van Utrecht
loveGeprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland quiz in Utrecht

Details over dit uitje

De Ik hou Van Holland quiz van Domstad Evenementen in Utrecht is bedoeld om uw kennis over ons kleine kikkerlandje eens te testen.

Misschien vindt u zichzelf een volledig geïntegreerd medeburger van Nederland, maar onze quizmaster kan de grootste intellectueel nog laten sidderen!

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en samen moet u proberen de verschillende spelronden zien te overleven. Vragen op het gebied van de Nederlandse taal, muziekhistorie, algemene geschiedenis, alles komt aan de orde. Luister ook naar diverse geluidsfragmenten en raadt de artiest, de titel van het lied of slik die bitterbal door! Uiteindelijk zal het winnende team in het zonnetje worden gezet en een fantastische hoofdprijs in de wacht slepen.

Inclusief:
 • check
  Quizmaster
 • check
  Leuke prijs voor het winnende team
 • check
  Decor
 • check
  Rad
 • check
  Kostuums en oranje attributen
 • check
  Locatie hartje Utrecht
 • check
  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 21,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 19,50 p.p. excl. BTW

Tip!

Bij Domstad Evenementen kunt u dit spel goed combineren met diverse andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop? Niets is onmogelijk! Bespreek uw voorkeuren met onze enthousiaste medewerkers.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit spelprogramma. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.