Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz in Utrecht

Details over dit uitje
PubQuiz in Utrecht

Doe mee aan de ultieme cross-over van Ik Hou van Holland en de Popquiz a Gogo, de enige echte PubQuiz van Domstad Evenementen in Utrecht zorgt altijd weer voor een feestelijke middag of avond. Het is dé manier om uw bedrijfsuitje of groepsuitje met familie of vrienden extra elan en gezelligheid te geven. Wij stellen u de leukste actuele vragen, afgewisseld met de mooiste muziekfragmenten.

Raad de uitvoerende artiest of zet die opgedane kennis van RTL Boulevard eens aan het werk. Tijdens deze quiz gaat u niet alleen een uivoerende artiest raden, maar stellen wij u ook een aantal ludieke vragen over diverse BN-ers die recent nog op genante wijze in het nieuws waren.

In het spelonderdeel ‘Hints’, gaat u de  antwoorden aan elkaar uitbeelden. Dat zorgt uiteraard voor de broodnodige hilarische momenten.

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze PubQuiz is de leukste manier om uw groepsuitje in Utrecht gezellig in de steigers te zetten!

Inclusief:

– Een superenthousiaste Quizpresentator
– Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
– Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
– Een sfeervolle locatie in het centrum van Utrecht
– Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje van Domstad Evenementen uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner in Utrecht na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan