Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Trendy vergaderen in Utrecht

Details over dit uitje
Trendy vergaderen in Utrecht

Domstad Evenementen boekte voor uw vergaderarrangement het Court Hotel in Utrecht, gevestigd in het oude gerechtsgebouw, zodat u Trendy vergaderen kunt.

Een locatie vol historie en authentieke stijl en combineert moderne design met een antiek exterieur.

Het geheel gerenoveerde monument biedt plaats aan prachtige vergaderruimten, waar u heel eenvoudig een intieme vergadering met klanten of collega’s organiseert.

09.00 – 13.00 uur Ochtendsessie Court Hotel

Start uw vergadering, presentatie of lezing met een vers kopje koffie en neem plaats in de goed uitgeruste vergaderruimte.

13.00 – 14.00 uur Luxe lunch

Tijd voor een uitgebreide lunch. Domstad Evenementen heeft voor deze lunch de beste cateraars voor u uitgezocht. Deze lunch kan eventueel geheel op maat geleverd worden. Kiest u voor een luxe broodjeslunch of iets exotisch en uitgebreider?

14.00 – 16.00 uur Rondleiding Utrecht

Na afloop van de lunch maakt u een rondleiding met een professionele gids, die u van alles gaat vertellen over de mooiste monumenten, die in dit deel van het centrum te vinden zijn.

Rijke patriciershuizen worden afgewisseld met middeleeuwse pareltjes en speciale gevelstenen. De geschiedenis van Utrecht komt tijdens deze rondleiding uitgebreid aan bod.

16.00 – 18.00 uur Cocktail Workshop

Even heerlijk ontspannen na uw rondleiding, deze cocktail workshop zorgt ervoor dat u in de toekomst de beste cocktails kunt mixen, shaken en stirren. Onder vakkundige begeleiding ‘monteert’ u de lekkerste drankjes en proeft er zelf van.

Inclusief:

– Koffie, thee en mineraalwater tijdens de vergadering
– Uitgebreide en luxe lunch
– Rondleiding binnenstad
– Professionele gids (éechte Utrechter met jarenlange ervaring)
– Cocktail Workshop
– Court Hotel centrum Utrecht

Tip:

Domstad Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige activiteiten, die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, wijnproeverijen, workshops en speurtochten om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan