030 214 50 45
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Trendy vergaderen in Utrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Trendy vergaderen in Utrecht

Domstad Evenementen boekte voor uw vergaderarrangement het Court Hotel in Utrecht, gevestigd in het oude gerechtsgebouw, zodat u Trendy vergaderen kunt.

Een locatie vol historie en authentieke stijl en combineert moderne design met een antiek exterieur.

Het geheel gerenoveerde monument biedt plaats aan prachtige vergaderruimten, waar u heel eenvoudig een intieme vergadering met klanten of collega’s organiseert.

09.00 – 13.00 uur Ochtendsessie Court Hotel

Start uw vergadering, presentatie of lezing met een vers kopje koffie en neem plaats in de goed uitgeruste vergaderruimte.

13.00 – 14.00 uur Luxe lunch

Tijd voor een uitgebreide lunch. Domstad Evenementen heeft voor deze lunch de beste cateraars voor u uitgezocht. Deze lunch kan eventueel geheel op maat geleverd worden. Kiest u voor een luxe broodjeslunch of iets exotisch en uitgebreider?

14.00 – 16.00 uur Rondleiding Utrecht

Na afloop van de lunch maakt u een rondleiding met een professionele gids, die u van alles gaat vertellen over de mooiste monumenten, die in dit deel van het centrum te vinden zijn.

Rijke patriciershuizen worden afgewisseld met middeleeuwse pareltjes en speciale gevelstenen. De geschiedenis van Utrecht komt tijdens deze rondleiding uitgebreid aan bod.

16.00 – 18.00 uur Cocktail Workshop

Even heerlijk ontspannen na uw rondleiding, deze cocktail workshop zorgt ervoor dat u in de toekomst de beste cocktails kunt mixen, shaken en stirren. Onder vakkundige begeleiding ‘monteert’ u de lekkerste drankjes en proeft er zelf van.

Inclusief:

– Koffie, thee en mineraalwater tijdens de vergadering
– Uitgebreide en luxe lunch
– Rondleiding binnenstad
– Professionele gids (éechte Utrechter met jarenlange ervaring)
– Cocktail Workshop
– Court Hotel centrum Utrecht

Tip:

Domstad Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige activiteiten, die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, wijnproeverijen, workshops en speurtochten om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Domstad starten de arrangementen van Domstad Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Neude of het Domplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Domstad Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Domstad Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Domstad Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Domstad is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Domstad Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Domstad Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Domstad Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan